Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Nybrot Gård

8890 Leirfjord

Hester som eies av Nybrot Gård

Saras Gromgutt (f. 2006)

Rase: Nordlandshest/Lyngshest

Stamboklenke

Kjønn: Vallak

Farge: Mørk huskbrun

Far: Siljegutten N-98-3545 (2.pr)

Mor:Ritars Sara N-00-3576 (3.pr)

Kallenavn: "Gromis", "Gomez" eller "Sneipen"

Egenskaper og prestasjoner:

Gromgutt er en flott ridehest og går også i rideundervisning. Han tar med seg turister til skogs og har vært veldig heldig å få en flink fôrrytter som rir han en gang per uke. Gromgutt er høgreist og oppsynt. Han kan synes at enkelte ting er skumle, men støtter seg fint til mennesket som han har med seg og elsker kos og oppmerksomhet. Gromgutt har i tillegg verdens flotteste galopp og et flott trav.

Nybrots Aladdin (f. 2017)

Rase: Nordlandshest/Lyngshest

Stamboklenke

Kjønn: Vallak

Farge: Rød

Far: Solvoll Knekten (2.pr)

Mor: Ritars Sara N-00-3576 (3.pr)

Kallenavn: "Lillegutt"

Egenskaper og prestasjoner:

Aladdin ble kastrert ioktober 2019 og har motatt sløyfe og hederlig omtale på utstilling i Vefsn i 2018. Aladdin deltok på Helgelandsskeid i 2018 i leieklasse og viste fine prestasjoner i løypa. Han kan synes at enkelte ting er litt skumle men har flotte bevegelser og tar treningen på strak hov.

Nybrots Lavira (f. 2017)

Rase: Nordlandshest/Lyngshest

Stamboklenke

Kjønn: Hoppe

Farge: Brun

Far: Solvoll Knekten (2.pr)

Mor: Lunas Lykke (3. pr)

Kallenavn: "Viirus" og "Lykketrollet"

Egenskaper og prestasjoner: Viirus er tøff hest med egne meninger. Hun fikk sløyfe på utstilling i Vefsn i 2018 og har deltatt på Helgelandsskeid både i 2018 og i 2019. Lavira ligner meget på sin mor og har vært med som håndhest på mange turer. Hun har god framdrift og responderer fint på klikkertrening løs på banen. Nå gleder vi oss til innridning og tømmekjøring.

Emily Fair (f. 1998)

Rase: Blanding Dølahest/Shagya araber

Kjønn: Hoppe

Farge: Brun med stjerne og snipp

Mor: Nybrots Blesa

Kallenavn: "Mysil"

Egenskaper og prestasjoner: Emily har startet flere sprang og dressurstevner sammen med Grete. Hun hopper baner med 80 cm høye hinder og er løshoppet 1 m hinder uten problemer. Selv synes hun nok agility er det aller morsomste. Emily brukes i rideundervisning på alle nivåer og måler ca 160 cm i manhehøyde. Hun har også vært forspent vogn og er mye tømmekjørt. Emily kan ris uten sal og bitt, med bare grime og små signaler som hjelpemiddel. Det er en opplevelse i seg selv!

Fra og med 2020 er Emily pensjonert som ridehest da hun viser tydelige tegn på ha vondt i ryggen når rytteren blir tung. Derfor har vi besluttet å prøve å omskolere henne til kjørehest.

Hvis du har noen fine bilder av hestene på Nybrot som du vil dele på vår hjemmeside er det bare å sende det inn til Grete på e-post: [email protected]