Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Nybrot Gård

8890 Leirfjord

Kurs og aktiviteter 2014

14.06.14

Vi deltok med fire hester i barneridning på årets Indianerfestival på Leland.Det var svært mange ivrige ryttere som ville prøve seg på hesteryggen og vi var helt avhengige av de gode hjelperne våre som sørget for at barna kom seg trygt både opp og ned av hesteryggen.

Løypa ble lagt rundt den nye ballbingen bak skolen og vi er stolte av de rolige hestene våre som gjorde en fin figur i folkehavet.

Da festivalen var over ble hestene kjørt direkte til et frodig sommerbeite. Der nyter de nå late dager med litt vel fortjent sommerferie.

07.06.14

Lykke og Sara ble kjørt til hingst. I år var det hingsten Sørgårds Kong Nor som fikk besøk av damene våre og vi håper på to fine føll til neste sommer. Sara var i brunst allerede første dag og hingsten lot seg ikke be to ganger. Lykke var heller mer avmålt og lot seg ikke imponere ved første øyekast.

Avsluttede ridekurs

18.09.14

Etter en lengre sommerferie der hestene fikk gå på beite og kose seg var det igjen klart for nye ridekurs. Thea og Ville fullførte sine fem ridetimer med ridekurs for nybegynnere del 2 den 18 september og fikk sine kursbevis. Senere fikk ogs tre andre deltakere sine kursbevis for gjennomført ridekurs i samme gruppe.

16.09.14

Knøttekurs med fem fornøyde barn ble gjennomført i september -desember. På grunn av noe vekslende vær og føreforhold på banen tok det litt tid før alle kom gjennom men det var kjempefint å få treffe de flinke barna og deres tøffe foreldre. 

09.06.14

Ridekurs for øvede ryttere ble avsluttet med gymkhana konkurranse og full fart på ridebanen. Tre flinke ryttere fikk lære sprangteknikk, trafikkregler med hest og ridning i terrenget.

04.06.14

Ridekurs for viderekomne ble avsluttet med tur langs Løkåsveien og trivelig grilling på Nybrot etterpå. Tre ryttere gjorde en god innsats på kurset og lærte seg to-punkt sits, trafikkregler med hest og en mengde balanseøvelser.

14.04.14

Ridekurs for nybegynnere ble avsluttet med tur langs veien og grilling på Nybrot. Fire flotte unger fikk utdelt kursbevis og viste kjempefin framgang på hesteryggen. Vi ønsker lykke til videre og håper på snarlig gjensyn!

Turridningsgruppa

01.06.14

Tre ryttere tok med seg hestene Lykke, Emily og Lyse på Løkåsrunden og klatret like godt opp på Rabben før det bar ned til grustaket med grilling og bålkaffe. En fin avkjøing i elva ble det også tid til på tur hjem.

18.05.14

Fem ryttere og en person som gikk med hunder og møtte oss i grustaket. Flott tur rundt Løkåsrunden. Litt bløtt i marka. Hestene Lyse, Emily, Tvist, Lucas og Gromgutt var med. 

10.05.14

Tre ryttere og to som kjørte hest og vogn. Emily og Lyse fikk seg en flott runde opp Løkåsen, til utkikkspunktet på Rabben, før de kom ned til grustaket for en velfortjent pause. Vi grillet pølser og kokte kaffe på bålpanna. Lykke dro vogna og Lucas var også med.

04.05.14

Jeg og Inger tok Emily og Lyse med på Løkåsrunden. Vi filmet og tok bilder hele veien. Vil du se film, klikk på "videonutter fra gården" nederst i menyen til venstre. Turen ble avsluttet med årets første bad i elva, på tur hjem.

16.03.14

Fire ryttere dro til skogs via Løkåsrunden. Vi hadde besøk av Kremklatten og hans eier fra Sandnessjøen og de andre hestene fikk det veldig travelt med å holde følge. Det ble full fart og stormende jubel og hestene ble skikkelig svette. Vi la til om med inn en galoppstrekke opp bakken til villskogen, før vi satte nesen mot grustaket og grillpause. Emily, Sara og Lykke var med fra Nybrot.

16.02.14

To ryttere luftet Emily og Gromgutt med en fin tur opp Løkåsmarka til grustaket. Vi klatrer på haugen overfor grustaket og fikk et fint oversiktsbilde av området.

09.02.14

Fire ryttere valgte ruta langs veien til skogs. Hestene Lucas, Emily, Lykke og Kremklatten var med. Vi var redde for skogbrannfaren og satte opp bålpanna som senere ble nøye avkjølt med vann. Det var en trivelig tur med masse skravling over skogskaffen.