Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Nybrot Gård

8890 Leirfjord

Velkommen skal du være!

I januar 2011 overtok Grete og Alf Terje Jørgensen gården Nybrot i Leirfjord kommune på helgeland.

Gården har egen produksjon av grovfôr og har oppstallingsplass for minst 12 hester. Vi har hatt flere produksjonsdyr opp gjennom årene. Per i dag eier vi seks hester, fire kaniner og tjue høns.

Gården har personale med stor kompetanse og vi tilbyr rideundervisning til både barn og voksne. Undervisningen tilpasses nivået til den enkelte rytter og hest. Du er velkommen til å ta med deg din egen hest til ridetimer og kurs hos oss.

Nybrot Gård har et sterkt fokus på dyrevelferd. Undervisningen vil derfor foregå på hestens premisser og har som formål å skape samarbeid mellom hest og rytter uten tvang og ubehag for dyret. Vi har valgt å la alle gårdens hester gå uten jernsko, men lar dem få på "joggesko" (boots) hvis de trenger det, til turer langs asfalt

og grusvei.

Hovene blir jevnlig trimmet av en flink og skikkelig utdannet hovtrimmer. Om vinteren kan det være godt med ekstra feste på is og glatte veier. Da monterer vi brodder under "joggeskoene" til hestene.

Hestene går sammen i flokk og får være ute på beiter store deler av året. Vi er stolte av å kunne tilby oppgruset fôringsplass og trafikkområder i vinter-innhegningen. Her finnes også et 30 kvm stort leskur.

For øyeblikket har vi ingen ledige stallplasser. På gården er det plass til 6 hester inne i vanlige bokser og spilt.

Vårt mål er å kunne gi deg en god opplevelse og et godt sted å være.

Rundbuehall til leskur under oppføring 2011