Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Nybrot Gård

8890 Leirfjord

Personalet på Nybrot og vår kompetanse

Grete Meisfjord Jørgensen er utdannet etolog ved Universitetet for miljø- og biovitenskap (UMB) på Ås og har en doktorgrad i dyrs atferd og husdyrmiljø.

Grete har holdt på med hest i 20 år og har tatt mange kurs i hovpleie, ridning og håndtering av hest. Hun har alltid vært hestefrelst og fikk sin første hest som 14 åring. Etter et år på hestelinje ved Torshus Folkehøgskule i Trøndelag startet Grete å studere og etter hvert ble også hesten Emily flyttet til østlandet. Sammen har Grete og Emily startet flere stevner i sprang og dressur men trives også godt på lange turer i skogen, eller med agility trening på banen.

I tiden ved UMB har Grete hatt ansvar for undervisningen i etologi, læringsteori og fôring/stell av hest og i tillegg praktisk erfaring som instruktør. Grete har gjennomført A-kurs i treningsledelse gjennom Norges Idrettsforbund. Det siste året har Grete også tatt kurs i praktisk HMS arbeid og HMS tiltak spesielt knyttet til Inn-På-Tunet virksomhet.

Alf Terje Jørgensen er utdannet agronom ved Vefsn Videregående Skole og har i tillegg erfaring som anleggsmaskinfører og lastebilsjåfør.

Alf Terje har ansvaret for fôring og stell av hestene og gårdsdrifta for øvrig.

Han er flink til å reparere ting som går i stykker og han holder styr på regnskapet.

Alf Terje har også tatt kurs i praktisk HMS arbeid og er en habil tilrettelegger og fotograf ved alle våre arrangementer.

Hege K. Meisfjord er utdannet agronom ved Kleiva Landbruksskole og har tatt etterutdanning som salmaker I, II og III, saltilpasser og turridningssinstruktør på Norsk Hestesenter Starum og gjennom stiftelsen Hest og Helse.

Hege er også godkjent handicapleder og tar imot kunder til rideterapi samt opptrening av ryggpasienter.

Hege har lang erfaring med pedagogikk og tilrettelegging for barn. Hege har over flere år drevet prosjektet Gården som pedagogisk ressurs i samarbeid med Tverrlandet Barneskole.