Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Nybrot Gård

8890 Leirfjord

Privateide hester på Nybrot

Nybrots Lyse (f. 2006)

Rase: Tyngre Dølahest

Stamboknr: N-06-2080

Kjønn: Hoppe

Farge: Lys brun med bliss

Far: Tuster Blesen N-00-2149 (3.pr)

Mor: Nybrotsblesa N-94-2116 (3.pr)

Kallenavn: "Lysemor"

Eier: Hege K. Meisfjord

Prestasjoner og egenskaper: Lyse er innkjørt og har vært ridd siden oktober 2011. Lyse fungerer kjempefint under rytter og er vi heldige får vi låne henne til rideundervisningen og på turer. Lyse fikk 3. premie på utstilling i Rana i 2013 og avla samtidig godkjent kjøreprøve. Lyse var med på Helgelandsskeid 2017. 

Lucas (f. 1996)

Rase: Nordlandshest/Lyngshest

Kjønn: Vallak

Farge: Rød

Mor: Kroken Luna

Far: Lurifaks

Kallenavn: "Smukkas" eller "Jens"

Eier: Hege K. Meisfjord

Prestasjoner og egenskaper: Lucas er en stødig og sterk kar som ikke lar seg vippe av pinnen så lett. Han er en super læremester som ofte hjelper rytterne sine hvis han er usikker på hva de egentlig vil. Lucas kan en god del innen både sprang og dressur og vi er heldige å kunne bruke han i rideundervisningen til alle aldersgrupper og nivåer. Lucas har deltatt i Helgelandsmesterskapet for Nordlandshest og er i tillegg mye tømmekjørt, men ikke kjørt så mye med. Lucas er fungerende sjef i flokken og passer på sin familie i alle situasjoner.

Brønnlund Thelma (f. 2012)

Stamboklenke

Rase: Norsk Kaldblodstraver

Kjønn: Hoppe

Farge: Mørk huskbrun

Mor: Dotterud Teddy

Far: Brønnlund Kora

Kallenavn: "Aliena den vakre" eller "Thelma Louise"

Eiere: Terje Jensen og Toni Jensen

Prestasjoner og egenskaper: Vi har vært så heldige å få låne Thelma for å prøve henne ut som terapihest i våre tilbud i tiden framover. Thelma er travkjørt og vant med å dra vogn så vi håper at hun skal bli en habil kjørehest både i oppdrag og undervisning. Vi fikk Thelma til Nybrot i desember 2019 og har til nå fått prøvd henne som ridehest. Thelma fungerer utmerket på tur og liker tømmekjøring så nå gjenstår bare å spenne henne for den nye vogna vår.